Domotica

Automatisering voor bedrijven en particulieren

Domotica is het toepassen van elektronica en huisnetwerken ten behoeve van de automatisering van processen in en om een woning, een kantoor of een klein bedrijf. Het woord "domotica" is een samentrekking van domus en het achtervoegsel -tica dat lijkt te duiden op 'toegepaste wetenschap'. (Bron: Wikipedia)

Door gebruik te maken van domotica binnen uw woon- of werkplek kunnen apparaten en installaties automatisch, maar ook op afstand bestuurd worden. Deze intelligente toepassing binnen de techniek zorgt er dan ook voor dat u meer ontspanning en plezier zal ervaren in huis of op het werk, dankzij de toename van het comfort, de verbeterde veiligheid en de dalende energiekosten. Wilt u meer weten over domotica in uw pand? Neem dan contact op met Uw Duurzame Installateur!

Autodesk VRED Professional 2014 SR1-SP5
Domotica4

Wij kunnen uw bedrijf of woonhuis voorzien van innovatieve automatiseringsinstallaties. U ervaart hierdoor een gevoel van comfort en veiligheid. Ook wordt u bewust van uw energieverbruik door metingen van gas, water en elektriciteit.

Contactgegevens

Rademakers Elektrotechniek
Lindenhoutseweg 38
6545 AJ Nijmegen
Email info@rademakers-elektro.nl
KvK: 09151173

Telefoon 024 - 3555730

Contactformulieren

Voor een gerichte vraag kunt u ook het algemene contactformulier invullen of het formulier specifiek voor laadpalen.

Hier zijn we te vinden:

©2023 Rademakers Elektrotechniek

Realisatie: Studio 149