Laadpalen

Wilt u een laadpaal kopen of leasen voor uw elektrische auto? Wij adviseren u graag over de mogelijkheden en komen hem zelf installeren. Bekijk hieronder alle voordelen van zakelijk of particulier kopen of leasen van een laadpaal!

Laadpaal

Laadpaal kopen of leasen voor particulieren

Beschikt u over een toegankelijke vrije parkeerruimte, dan wordt elektrisch rijden voor u zorgeloos genieten. Daarnaast bespaart u op de laadkosten en heeft u de luxe om altijd direct van een vrij laadpunt gebruik te kunnen maken. Zo kunt u thuis snel, goedkoop en gemakkelijk uw accu voor de elektrische auto opladen!

Wij bieden laadoplossingen in een totaalpakket dat op maat is samen te stellen. Van laadpaal tot installatie en van 24 uurs helpdesk tot automatische updates. Lanova Home Premium heeft een verkoopprijs vanaf € 785,- (excl. btw en standaard installatie v.a. € 385,-).

Levering
Wij zijn onafhankelijk, alle merken kunnen worden geïnstalleerd, maar zijn premium supplier van Lanova, een gerenommeerd merk waarbij design en techniek hoog in het vaandel staan. Daarmee staan we garant voor kwalitatief hoogstaande producten en toepassing van de nieuwste technieken. De modulaire opbouw van onderdelen zorgt ervoor dat ook in de toekomst laadstations up-to-date blijven. Na de installatie staan de specialisten altijd klaar voor ondersteuning.

Een laadpaal leasen: voordelige keuze
Voor een vast bedrag per maand een laadpaal leasen? Lease omvat alle kosten. U bepaalt zelf uw looptijd, eigen risico en de samenstelling van de laadpaal. Leasen kan al vanaf: € 13,25 (excl. btw p.m.*)
* O.b.v. Home Dynamic. Looptijd 48 maanden, aanbetaling € 53,91. Prijs excl. btw.

Een laadpaal bij een gebouwencomplex
Maakt u gebruik van een gezamenlijke parkeerplaats en wilt u elektrisch opladen, dan hebben wij ook hier diverse opties voor. Overleg met de Vereniging van Eigenaren is hiervoor de meest logische route.

De Home Advanced is rijkelijk uitgerust met o.a. een PIN code autorisatie, een LCD kleurenscherm met Touch Interface en de nieuwste techniek op het gebied van veiligheid.

Slimme connectiviteit
De nieuwe Home Advanced is volledig ingesteld op het digitale tijdperk. Daarom zijn een 3,5-inch LCD kleurenscherm en een geavanceerde Web interface altijd standaard. Verbind de Home Advanced via Ethernet, Wifi, GSM of PLC en bedien het station vanaf uw telefoon.

Maximaal vermogen voor elke aansluiting
Geniet van de snelst mogelijke manier van laden zonder de kans dat er zekeringen doorslaan. Met de RCD Type A aardlek- en foutstroomdetectie en het optionele Load Guard biedt de Home Advanced maximale zekerheid voor veilig en snel laden.

Koop vanaf € 965,- exclusief btw en opties
Lease vanaf € 16,30 per maand

Home Advanced Cable: ‘s werelds eerste interactieve laadstation. Dankzij toepassingen van slimme technieken heeft dit station altijd een stapje voor. Ook in de toekomst! Door de modulaire opbouw kunnen componenten makkelijk worden toegevoegd. Standaard zeer rijkelijk uitgerust. Op het 3,5-inch LCD kleurenscherm kunt u alle informatie over uw laadsessies terugvinden en worden deze onthouden. Dit stelt u in staat om piek- en daltarieven in te regelen en te laden tegen het laagst mogelijke tarief. Standaard opties: Wifi, MID kWh-meter en universele installatieset.

Koop vanaf € 1.165,- exclusief btw en opties
Lease vanaf € 19,57 per maand

Home Premium: functioneel en geschikt voor iedere elektrische auto!

 • Instelbaar laadvermogen tot 22 kW
 • Wand- of paal montage
 • Statusindicatie met LED
 • Mogelijkheid tot automatische verrekening
 • Universele vaste socket aansluiting
 • Optioneel vaste kabel, zwart, 6,5 meter

Koop vanaf € 785,- exclusief btw en opties
Lease vanaf € 12,86 per maand

Laadpaal zakelijke markt

Laadoplossingen zakelijk

Mobiliteit staat aan de vooravond van grote veranderingen of het nu gaat om sharing van de auto, verdere digitalisering van vervoerstechnieken of elektrisch laden van de auto van werknemer of klant. Steeds meer zakelijke rijders kiezen voor een elektrische auto; de laadpalen van onze premium merk Lanova dragen bij aan een duurzaam imago en innovatieve uitstraling, maar omdat we kunnen uiteraard ook alle andere merken installeren.

Vragen en overwegingen voor u als ondernemer

 • Goedkope zakelijke kilometers voor de werknemers?
 • Extra opbrengsten/interessant verdienmodel?
 • Service aan mijn klanten?
 • Laadpaal gebruiken als marketingtool?
 • In hoeverre worden wij ontzorgd op onderhoud, beheer of support?
 • Wat is de gemiddelde terugverdientijd?

Op deze vragen hebben wij het antwoord; daarnaast hangt veel af van uw wensen en behoeften om tot een passend ontwerp van een voorstel te komen.

Investeringsaftrek
Via de overheid is financieel gewin te halen, u kunt aanspraak maken op verschillende subsidies zoals Milieu Investeringsaftrek (MIA) en Vamil-regelingen. Dit kan boven een investeringsbedrag van gemiddeld € 2500,- oplopen tot een investeringsaftrek van 75%. Onze financieel expert denkt en rekent graag met u mee!

Zakelijk leasen
Wilt u niet investeren in laadpunten maar wel de service bieden aan uw medewerkers of bezoekers? Met Lanova, onze exclusieve partner voor aankoop en leasen van laadpalentechniek, kunnen wij u van dienst zijn. Wij ontzorgen graag voor deze vorm van samenwerking en maken hiervoor een persoonlijke afspraak om wensen en behoeften met elkaar in kaart te brengen.

N.B.: Een combinatie van de aanschaf van een laadpaal en de installatie van zonnepanelen behoort tot de mogelijkheden.

De Business Advances is rijkelijk uitgerust met o.a een RFID pasjeslezer, een LCD kleurenscherm met Touch Interface en de nieuwste techniek op het gebied van veiligheid.

Slim laadstation, slim design
De onbreekbare acrylglasplaat is bevestigd in een behuizing van gegoten aluminium. Weersbestendig en ontworpen om lang mee te gaan.

Logo’s en advertenties naar wens
Dit interactieve laadstation heeft de mogelijkheid tot het tonen van advertenties en logo’s naar wens van de klant in het LCD scherm. Zo is het mogelijk om een gepersonaliseerd logo weer te geven.

Te koop vanaf € 1.640,- exclusief btw en opties

Ieder laadstation komt standaard met de gratis te downloaden Adroid en iOS applicatie ‘Talking Charge’. Hiermee bedient u het laadstation op afstand, krijgt u inzicht in laadsessies, voegt u RFID laadpasjes en tags toe, beheert u uw tarieven en voegt u gratis software updates toe.

Slim laadstation, slim design
Dit vooruitstrevende laadstation, voorzien van twee connectoren met elk 22 kW laadvermogen, is uitermate geschikt voor installaties op zakelijke of openbare locaties. Dankzij de robuuste behuizing is de Business Premium Duo hufterproof. De LED symbolen begeleiden de eindgebruiker gemakkelijk en snel door het laadproces.

Tarieven
Autorisatie verloopt middels een RFID laadpas. Desgewenst kunt u tarieven instellen om de investering terug te verdienen. Tevens is het mogelijk verschillende tarieven te hanteren, bijvoorbeeld voor werknemers, bezoekers of buiten werkuren.

Te koop vanaf € 2.795,- exclusief btw en opties

Bedien twee parkeerplaatsen met elk 22 kW, ontworpen met een focus op betrouwbaarheid, gebruikersgemak en maximale veiligheid.

Modulaire behuizing
Dankzij de robuuste, roestvrijstalen behuizing met anti-graffiti coating en anti-corrosie bescherming is de Public Advanced weersbestendig en bestand tegen vandalisme.

Moderne architectuur, eenvoudig onderhoud
Met een meertalig LCD display dat eindgebruikers door het laadproces begeleidt, een gebruiksvriendelijke laadpas identificatiemodule, ingebouw- de slimme energiemeters, ethernet- en GPRS communicatie en alle veiligheidsfuncties omvat het laadpunt alle essentiële functies om betrouwbaar en veilig te kunnen laden.

Te koop vanaf € 3.890,- exclusief btw en opties

Contactgegevens

Rademakers Elektrotechniek
Bijsterhuizen 2003
6604 LH Wijchen
Email info@rademakers-elektro.nl
KvK: 09151173

Telefoon 024 - 3555730

Contactformulieren

Voor een gerichte vraag kunt u ook het algemene contactformulier invullen of het formulier specifiek voor laadpalen.

Hier zijn we te vinden:

©2023 Rademakers Elektrotechniek

Realisatie: Studio 149