Service, inspectie en onderhoud

Net als u gaan wij voor de beste kwaliteit. Wij maken dan ook een bewuste keuze voor bepaalde systemen en merken. Hierdoor hebben wij grote kennis van de producten die wij aanbieden. In geval van een storing of mankement proberen wij u zo snel mogelijk te helpen.

Voor alle systemen die we aanbieden bieden wij servicecontracten aan. Dit contract kan verschillende vormen hebben, wij informeren u graag over de mogelijkheden.

Periodieke keuring van elektrische installaties
Niet altijd is duidelijk of en wanneer een installatie aan de benodigde veiligheidseisen voldoet. Zeker in oudere panden is deinstallatie vaak meerdere keren aangepast en/of uitgebreid. Wanneer de installatie niet regelmatig gekeurd wordt, kunnen hierdoor onveilige situaties ontstaan, zoals brand door kortsluiting of het onder stroom komen te staan van waterleidingen. Dit kan de eigenaar van een pand schadeclaims opleveren die behoorlijk kunnen oplopen.

U heeft bij ons de mogelijkheid om elektrische installatie te laten keuren volgens de NEN norm 3140. Van deze keuring ontvangt u een keuringsrapport waarin de staat van de elektrische installatie overzichtelijk in kaart wordt gebracht.

Bij deze keuring zal onder meer gelet worden op:

  • Werking van het schakelmateriaal en bedrading;
  • Meterkast en aardlekschakelaars;
  • Meting aardverspreidingsweerstand, beschermings- en aardleidingen;
  • Meting isolatieweerstand en circuitweerstand.

Naar alle waarschijnlijkheid wordt een periodieke keuring van de elektrische installatie een verzekeringseis. Bovendien levert een veilige, goed onderhouden elektrische installatie minder storingen op.

Contactgegevens

Rademakers Elektrotechniek
Lindenhoutseweg 38
6545 AJ Nijmegen
Email info@rademakers-elektro.nl
KvK: 09151173

Telefoon 024 - 3555730

Contactformulieren

Voor een gerichte vraag kunt u ook het algemene contactformulier invullen of het formulier specifiek voor laadpalen.

Hier zijn we te vinden:

©2023 Rademakers Elektrotechniek

Realisatie: Studio 149