Zonnepanelen

Bespaar op uw energierekening met zonnepanelen

Zonnepanelen (PV) zetten zonlicht om in elektriciteit. Zonnepanelen bestaan uit verschillende zonnecellen die daglicht opvangen en met behulp van een omvormer omzetten naar stroom. Voor het opwekken van stroom hebben zonnepanelen niet per se direct zonlicht nodig. Ook op een bewolkte dag levert een zonnepaneel elektriciteit. Gedurende het hele jaar wordt energie opgewekt. U merkt direct na plaatsing het voordeel van de zonnepanelen, doordat u bespaart op uw energierekening of deze zelfs helemaal laat verdwijnen. In Nederland zijn er in de afgelopen jaren vele miljoenen zonnepanelen geïnstalleerd.

Stroom teruggevaren
Als zonnepanelen gekoppeld zijn aan het elektriciteitsnet spreekt men van een netgekoppeld PV-systeem. Zo’n systeem wordt doorgaans gebruikt voor woningen en bedrijven. Overtollige elektriciteit – die niet wordt gebruikt binnen het huis of het gebouw – kan worden teruggeleverd aan het elektriciteitsnet. Via de salderingsregeling wordt dit voor kleinverbruikers (met een hoofdzekering van maximaal 3 x 80 ampère) verrekend met de stroom die wordt afgenomen van de energieleverancier. Voor grootverbruikers zijn er andere stimuleringsregelingen, zoals de SDE+-regeling.

Wij werken graag met leveranciers die hun eigen systemen voorzien van een garantiecertificaat en onze klanten ontzorgen m.b.t. het rendement en de prestaties van de systemen. Voor zowel zakelijk als particulier kunnen wij adviseren over de mogelijkheden voor subsidie en fiscale voordelen. Tevens bieden wij ondersteuning tijdens het gehele proces van subsidie-aanvraag.

Wij hebben al vele daken voorzien van zonnepanelen, variërend van 10 tot 1000 panelen. Wij adviseren u graag over de mogelijkheden voor uw situatie.

Hieronder kunt u zien hoe wij te werk zijn gegaan bij Hegeman, dealer van VW, Audi en Skoda.

Contactgegevens

Rademakers Elektrotechniek
Lindenhoutseweg 38
6545 AJ Nijmegen
Email info@rademakers-elektro.nl
KvK: 09151173

Telefoon 024 - 3555730

Contactformulieren

Voor een gerichte vraag kunt u ook het algemene contactformulier invullen of het formulier specifiek voor laadpalen.

Hier zijn we te vinden:

©2023 Rademakers Elektrotechniek

Realisatie: Studio 149